Bästa fettförbrännare år 2020

Det är omkring den tiden igen, nytt år, nya resolutioner. Eller kanske de är gamla resolutioner, men den här gången är vi seriösa. Alla skämt åt sidan, en av de vanligaste nyårslösningarna har att göra med människors kroppsbyggnad. Och du vet vad är det främsta skälet till att vi inte lyckas med nyårsresolutioner? Brist på konsistens. I början, med all hype runt det nya året är det lite lättare att komma igång, men utan den motivationen – slutar vi att arbeta. Det är där ett bra tillägg kan vara praktiskt. Om ditt mål är viktminskning, vill du att en av de bästa fettförbrännarna som 2020 har att erbjuda för att fortsätta ditt hårda arbete.

Vi är alla olika och vi letar alla efter olika saker i en fettförbrännare. Så om du vet vad du vill ha i din framtida fettförbränare kan du hoppa till avsnittet:

Tänk på att även om vi gör vårt bästa för att dela upp och granska varje produkt, men individuella resultat kommer att variera.

Dessutom kan fettförbrännare vara bra för flera fettförbränningsegenskaper, medan vi kan klassificera en som en “aptitdämpande” kan det fortfarande vara bra för energi, humör och termogenes.

Vad är en fettförbrännare?

Som namnet antyder är det ett tillskott som hjälper till att förbränna fett, men den här processen är inte så direkt som de flesta vill ha. Det är fortfarande ett tillägg, inte ett magiskt piller. Så medan människor ser fantastiska resultat, är det inte garanterat och sannolikt inte på grund av fettförbränningen ensam.

Var och en av dessa produkter fungerar bäst i kombination med en hälsosammare diet och träningsprogram. Så om du letade efter en produkt som kan göra det, kommer vi inte ljuga för dig, den finns inte, åtminstone inte ännu.

Hur fungerar de?

 Det finns fyra grundläggande sätt som människor ser fördelar med en fettförbrännare:

 • Ökning av termogenesen

Detta innebär en ökning av kroppsvärmen. Varför spelar det någon roll? Denna ökning är inte bara för att få dig att svettas, det betyder också en ökning av förbrända kalorier och en ökning av ämnesomsättningen. I slutändan är denna funktion nyckeln till viktminskning resulterar i en fettförbränning.

 • Ökning av aptitundertryckning

Denna funktion kan vara mycket viktig för individer med problem med överätande. Genom att öka aptitundertrycket känner du dig inte lika hungrig som ofta. Det betyder att du kan fokusera på andra saker som att äta hälsosammare och komma till gymmet.

 • Ökning av energi

På tal om att arbeta med andra saker, är det ingen hemlighet att när det gäller viktminskning och bantning så är du trött oftare. Detta beror naturligtvis på hur betydande kaloriunderskott är. Men att ha en produkt i ditt arsenal för att ge dig den långvariga energin du behöver kan vara avgörande för att vara konsekvent.

 • Ökning i humör

Du mår bra, du tar bättre beslut. Det kan vara så enkelt. Oavsett om det innebär att bära en ny outfit till gymmet eller använda en fettförbrännare för att få dig genom ditt träningspass.

Hur bestämmer du vad du ska få?

Efter att ha gått igenom listan ovan kan det antingen vara mycket tydligt eller förvirrande om vilken produkt du ska leta efter. Så låt oss göra det enklare:

 • Tränar du för närvarande och äter hälsosammare, men ser du inte resultat?

Du skulle förmodligen dra mest nytta av en termogen.

 • Får du cravings ?

Sikta efter en produkt med starka aptitdämpande egenskaper.

 • Börjar du din dag motiverad och redo att hålla sig till din plan, men faller långsamt tillbaka till samma rutin i slutet?

Du kan dra nytta av en energifokuserad produkt.

 • Är önskan att bli frisk och frisk där, men när det kommer till start känner du dig mindre motiverad eller grinig?

I den här situationen kan du dra nytta av en fettförbrännare med humörstimulerande ingredienser.

 • Allt ovanstående gäller?

Det finns fantastiska kombinerade fettförbrännare, vi diskuterar dem nedan.

Vad är CLA?

CLA eller konjugerad linolsyra är vår första av de stimulerande fria viktminskningstillskotten. Det är en typ av omega-6 fettsyra som oftast finns i kött och mejeri. Vi har nämnt CLA tidigare (mer än en gång faktiskt) för dess potential som ett viktminskningshjälpmedel.

Men vi är inte de enda. CLA är ett av världens mest omfattande studerade viktminskningstillskott. Resultaten från dessa studier visar att CLA kan hjälpa: 

 • Minska matintaget
 • Öka fettförbränningen
 • Stimulera lipolys (fettfördelning)
 • Hämma fettproduktion

Vad är karnitin?

Karnitin spelar en viktig roll för att producera energi och transportera fettsyror till dina cellers mitokondrier. Men i Carnislim har vi fem typer av karnitin, var och en med sitt eget syfte.

 • Karnitinsilikat: Detta är en blandning av karnitin, inositol och kaliumsilikat. Forskning visar att denna version av karnitin är mycket biotillgänglig, vilket innebär att mer karnitin absorberas, vilket främjar mer viktminskning.
 • Alanine Propionyl L-Carnitine HCl: Denna variation av karnitin metaboliseras till L-karnitin och propionylkoenzym A i mitokondrierna, vilket kan förbättra blodflödet.
 • Palmitoyl-R-karnitin: Detta är en långkedjig fettsyraester av karnitin, som förbättrar cellulär energi som ATP.
 • Propionyl L-Carnitine HCl: Denna version av karnitin är känd som “prestanda Carnitine”, på grund av dess förmåga att förbättra kväveoxid och öka prestanda. Allt detta utöver dess fettförbränningsegenskaper.
 • L-karnitintartrat: Denna typ av karnitin är känd för sin förmåga att förbättra återhämtningen och förbättra uthållighet och blodflöde. Allt samtidigt som muskelskador markeras.

Dessutom innehåller Carnislim Epigallocatechin Gallate (EGCG). EGCG är en av de mest kända och undersökta katekinerna som finns i grönt te. EGCG är bra för att förbättra kardiovaskulär hälsa och har till och med fettförbränningsfördelar.

Vad är 1234 Diet Drops?

1234 Diet Drops har en egen blandning full av kliniskt stödda ingredienser. När du tittar på etiketten kanske du märker att ingredienserna inte är vanliga för fettförbrännare. Låt oss titta på ingrediensuppdelningen för varje roll.

Niacin:

Som helhet är B-vitaminer mycket viktiga för kroppen på många sätt. Men när det gäller viktminskning har forskning visat att niacin kan främja minskningen av inflammation i fettvävnad.

Aminosyror:

L-ornitin:

Enbart denna aminosyra verkar ge begränsade fördelar. Men i kombination med arginin kan kombinationen främja förbättringar i mager massa och effekt.

L-karnitin:

Som vi tidigare gått över, hjälper karnitin kroppen att använda fettsyror för energi, snarare än att lagra den.

L-arginin:

Utanför den tidigare studien har Arginine sina egna fördelar för viktminskning. Studier har visat att arginin kan bidra till att minska fettökningen samtidigt som muskeltillväxten förbättras.

L-glutamin:

Glutamin kan bidra till viktminskning genom att minska din sug efter mat † och hjälpa dig att upprätthålla muskelmassa. Mer forskning behövs dock för att stödja detta. Annars är Glutamine känt för att hjälpa till att återhämta sig och minska ömheten.

Beta-alanin:

Förutom dess förmåga att buffra bort mjölksyra, kan beta-alanin hjälpa till att bibehålla mager massa.

Örter:

Maca:

Maca har flera fördelar på grund av att det är en adaptogen. Inklusive dess potential att förbättra humör, libido, öka energi och sportprestanda och även kognitiv förmåga.

Rhodiola:

Rhodiola är, som mac, en adaptogen, på grund av detta delar de några av samma fördelar. Rhodiola har dock andra coola fördelar som att öka ditt immunsystem, anti-aging, anti-cancer och anti-inflammation.

Astragalus:

Astragalusrot kan förbättra blodsockermetabolismen, vilket också kan leda till viktminskning.

Acetyl L-karnitin HCl:

Vår första ingrediens har nämnts delvis tidigare. Medan Acetyl L-Carnitine HCl (ALCAR) är en form av karnitin, tjänar det ett annat syfte än de andra. ALCAR används ofta för att förbättra kognitiva funktioner.

N-Acetyl L-Tyrosine:

Liksom ALCAR har N-Acetyl L-Tyrosine kognitiva fördelar. Det är populärt för att förbättra vakenhet, uppmärksamhet och fokus. Men när det gäller viktminskning kan Tyrosine också vara fördelaktigt för att reglera ämnesomsättningen.

Koffein:

Koffein är vår första stimulant på etiketten och den vanligaste stimulanten i fettförbrännare. När koffeininnehållet finns på etiketten kan det vara ett bra sätt att bestämma din tolerans. Till exempel, i Methyldrene 25 finns det 250 mg koffein och som referens innehåller en enda kopp kaffe cirka 95 mg.

Det är drygt två och en halv kopp kaffe. Så om du vet att mer än en kopp kaffe ger dig jitters, kanske Methyldrene inte är för dig.

Koffein spelar också mer roll i fettförbränningen än bara som en katalysator för efedra. Den är effektiv för både aptitundertryckning och som termogen, förutom att tillhandahålla energi.

Fat-Burning Support System:

Citrus Aurantium Extract:

Citrusekstrakter är mycket vanliga i fettförbrännare för att öka termogenesen. Det här extraktet har några namn, men det vanligaste är Synephrine och Bitter Orange. Detta extrakt är bra för att öka energi- och kaloriförbrukningen.

Panax Ginseng Root Extract:

Panax Ginseng-extrakt är ett adaptogen och som de andra vi redan har nämnt har det flera funktioner inklusive det är anti-fetma effekter.

Ingefära pulver:

Liksom de flesta kryddor har ingefära termogena egenskaper. Detta betyder att det kan hjälpa din viktminskning genom att öka kalorierna du använder.

Kakaoxtrakt (Theobroma Cocoa):

Kakaoxtrakt är mycket populärt i fettförbränare eftersom det är fördelar med fettoxidation och aptit undertryckning och är källan för teobromin.

Cayenpeppar:

Cayennepeppar är ett annat krydda som vanligtvis används i fettförbrännare för att öka termogenesen, aptitundertryckningen och påskynda ämnesomsättningen.

Grönt textrakt:

Det finns massor av forskning om grönt te påverkan på viktminskning.

Några av de mer erkända fördelarna inkluderar:

 • Förbättra din kropps effektivitet när du bränner kalorier
 • Förbättra träningsprestanda
 • Minska visceral (magfett) och inflammation

Maskrosekstrakt:

Maskrosrot extrakt som ett par fördelar för viktminskning. Till exempel kan det hjälpa till med matsmältningen och minska inflammation. Men maskrosrot är mest känd i kosttillskott för dess diuretiska egenskaper. Tillsats av ett diuretikum kan Super HD hjälpa till att minska uppblåsthet.

Bauhinia Purpurea L. Extrakt:

Bauhinia Purpurea är en sköldkörtelbooster som hjälper till att konvertera dina sköldkörtelhormoner till ett gynnsammare förhållande.

Bacopa-extrakt:

Bacopa Monnieri kan främja minskningen av ångest och förbättra minnesbildning.

Garcinia Cambogia Extract:

Denna ingrediens innehåller hydroxycitrinsyra (HCA), som kan hämma fettsyrasyntes i kroppen.

Isopropylnorsynephrine:

Studier av Isopropylnorsynephrine är begränsade, det har visat sig öka lipolys (eller fettförlust) bättre än andra forum för synephrine .

Magnesium:

Magnesium är bra för att kontrollera och förbättra glukosanvändningen i kroppen.

Termogenes

Thermogenic är vår favorit typ av fettförbrännare. Varför? För att de tar på värmen! För att lyckas med din viktminskningsresa finns det en viktig matematisk formel att tänka på: Kalorier i jämförelse med kalorier ute. För att gå upp i vikt behöver du dina kalorier för att överstiga dina kalorier.

För att upprätthålla bör kalorier i vara lika med kalorier. Men för att gå ner i vikt bör kalorierna vara mindre än kalorier ute. Genom att lägga till en termogen, hjälper du din kropp att förbränna fler kalorier genom att öka din ämnesomsättning.

Men termogenik är sällan bara termogenik. De är vanligtvis stimulantia eller paras med stimulanter, på grund av stimulantia med en termogen egenskap, som också ger en viss aptitdämpning.

Hallon ketoner:

Studier av hallonketoner är ganska begränsade, men det finns några indikationer på att hallonketoner kan vara fördelaktiga för att öka ämnesomsättningen.

Extrakt av svart te:

Extrakt av svart te är inte en vanlig ingrediens i fettförbrännare, eftersom du kanske kan säga att extrakt av grönt te är vanligtvis mer typiskt. Fynd tyder dock på att svart te kan bidra till god hälsa och viktminskning hos människor.

Resultaten tyder på att både grönt och svart te är prebiotika, vilket främjar tillväxten av goda mikroorganismer som kan bidra till en persons välbefinnande.

Fenylalanin:

Fenylalanin är en aminosyra som finns i många livsmedel. Den används av kroppen för att producera proteiner och kan vara effektiv för att stimulera fettoxidation.

Mood / Focus

Humör boosters och fokusera en förstärkare är inte bara en bra sak att ha i ditt tilläggsarsenal, utan kan också vara bra för vikt. Humör boosters kan vara både stimulanser eller icke-stimulantia. Att bestämma vilken som är bäst för dig beror på dina mål och hur hög din stimulant tolerans är.

Om du redan får din koffeinfix från en annan källa, rekommenderar vi att du håller dig vid en icke-stimulerande humörförstärkare. Men om du letar efter mer av ett viktminskningshjälpmedel och humörförstärkare kan stämningsförstärkare med stimulanser vara ett bättre alternativ.

Teofyllin:

Mycket som efedrin, används teofyllin medicinskt och kan spela en roll i viktminskning. Medicinskt, liksom efedrin, används det som en bronkodilatator för behandling av astma. När det gäller viktminskning, kan öka energiförbrukningen lika mycket som efedrin.

Alpha Lipoic Acid:

Alfa-lipoic acid (ALA) är en naturlig antioxidant. Studier tyder på att ALA kan ha vissa egenskaper mot fetma, vilket kan leda till viss viktminskning.

Cassia Nomame: 

Cassia nomame kan förhindra att magen och tarmen absorberar fett i kosten. Detta får dietfett att utsöndras, vilket kan främja viktminskning hos vissa människor. Men mer forskning behövs för denna ingrediens. 

Vi rekommenderar Lipodrene för någon som är tolerant mot stimulanter är lite högre än en nybörjare. Men om din tolerans mot stimulanser är hög, kanske den här versionen inte är tillräckligt stark för dig.

Geranium extrakt:

Geranium Oil är faktiskt källan till DMAA. Bara för att vara tydlig att se detta i formeln betyder inte att det finns DMAA. Det är mer som ephedra vs efedrin debacle. Eller i Hydroxyelite DMHA och Walnut Bark Extract. Du kan få några stimulerande effekter från detta extrakt, men det kommer inte att styrka DMAA.

Mundify
Login/Register access is temporary disabled
Jämför artiklar
 • Total (0)
Jämföra