Om Mundify

Vi jämför priset på kosttillskott hos de största återförsäljarna och hjälper dig köpa det billigaste kosttillskott på nätet. Vi följer fler än 20.000 produkter och uppdaterar priserna dagligen så att du kan köpa ditt kosttillskott till rätt pris online.

Det finns en stor mängd handlare som säljer kosttillskott på nätet. Vi har valt ut de mest trovärdiga och prisvärda. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig navigera rätt och hitta fraktfritt och billigt kosttillskott.

Guide till det bästa kosttillskott 2020

Vilken som är den bästa kosttillskott är självklart individuellt. Vi har skapat den här sidan för att hjälpa dig utvärdera svenska återförsäljare av kosttillskott efter vad du tycker är viktigt. Vad som kan vara bra att titta närmare på innan du väljer kosttillskottbutik är följande:

  1. Jämför kosttillskott – priset på kosttillskott varierar mer än vad man tror hos de största återförsäljarna. Dessutom uppdaterar de sina priser flera gånger om dagen. Jämför priset på ditt kosttillskott och betala aldrig mer än vad du behöver.
  2. Utvärdera fraktpriser – priset på frakt kan skilja sig ganska mycket mellan olika återförsäljare. Några kosttillskottbutiker erbjuder fri frakt på sitt kosttillskott efter att man köpt över en viss volym och någon enstaka erbjuder alltid fraktfritt kosttillskott. På vår hemsida kan du läsa mer om de olika frakterbjudanden som kosttillskottbutikerna har just nu.
  3. Kontrollera kundomdömen – om man handlar för första gången hos en e-handlare ska man alltid utvärdera tidigare kunders omdömen för att försäkra sig om att kosttillskottbutiken håller vad den lovar.
  4. Granska betalningsmetoder -vi vill alla handla säkert på nätet. För att skydda dig kan du leta efter inforamtion om vilken betalningsleverantör som kosttillskottbutiken använder sig av. Förhoppningsvis ser du ett företag som du känner igen som exempelvis Klarna

Vilka kosttillskottåterförsäljare finns med?

Vi har utgått från de butikerna som har haft flest besökare till sina webbshoppar de senaste året. Vi lägger kontinuerligt till nya butiker och vårt mål är att kunna visa en komplett prislista på kosttillskott till våra besökare från de större återförsäljarna på nätet.

Hur många kosttillskottsorter finns det?

Kosttillskottmarknaden är konsoliderad där ett antal större aktörer har större delen av marknaden. Därtill finns det ett stort antal mindre aktörer som tillverkar sitt eget kosttillskott. Det är mycket svårt att uppskatta hur många olika kosttillskottmärken det finns. I vår databas följer vi drygt 20.000 st olika kosttillskottsorter där vårt krav är att varje kosttillskottsort måste säljas hos minst två av de större återförsäljarna.

Mundify
Login/Register access is temporary disabled
Jämför artiklar
  • Total (0)
Jämföra